Ekim 22, 2017

Rolgordijnen

Rolgordijnen | Fonds Voor gedetailleerde informatie rolgordijnen prijzen en -modellen kunt u contact opnemen met onze contactpagina en uw aankoop bij het fondsgordijn uitvoeren.

Rolgordijnen

rolgordijnen

rolgordijnen

Rolgordijnmodellen vallen in de categorie mechanische zonwering. Het is een gordijnsysteem dat werkt volgens het principe van het wikkelen van gordijnstof rond een rol. Hij kan omhoog of omlaag worden gezet of zelfs automatisch worden geopend en gesloten door toevoeging van een elektromotor. Het is mogelijk om te zeggen dat Turkije het gordijnsysteem met de meeste voorkeur is. Het is meestal gemaakt van een mix van polyester en linnen. Omdat het maximale niveau van duurzaamheid kan worden bereikt. Rolgordijnmodellen zijn modellen die gemakkelijk in gebruik en praktisch zijn. Het ketting / touwsysteem aan de rand van het gordijn wordt gebruikt om te openen en te sluiten. Het is mogelijk om het op het gewenste niveau te openen en vast te houden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel daglicht te gebruiken tot halverwege en nog steeds niet de binnenkant van het huis te laten zien.

Rolblinde modellen en prijzen

Rolgordijnen zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. Wanneer ze niet worden gebruikt, worden ze niet gemakkelijk vervuild omdat ze op rollen zijn gesloten. Wanneer ze vervuild raken, volstaat meestal een microvezel doek gedrenkt in warm water. (Zeepwater kan ook worden gebruikt in moeilijk vuil.) Bovendien kunnen zelfs kleine vlekken worden gereinigd zonder de rollen te verwijderen. Rolgordijnmodellen worden standaard 200 cm breed geproduceerd. Aangezien bijna alle glasafmetingen geschikt zijn, is het mogelijk om standaard rolgordijnmodellen bijna volledig in uw huis te gebruiken. Het is echter het beste om een ​​speciale bestelling (of twee stukken zonwering) te plaatsen voor zeer grote en grote glazen. De rolgordijnmodellen zullen de lucht van de kamer veranderen met hun praktische en esthetische uiterlijk en zullen hen een modern en mooi beeld geven. De netheid en het gebruiksgemak en het mooie uiterlijk maken ze gemakkelijk een van de meest geprefereerde gordijnmodellen.

Beste kwaliteit rolgordijnen en beste prijzen

Equinoxgordijnen.be website, onder deze categorie, verkopen tientallen verschillende en hoogwaardige jaloezieën de modellen. Prijzen van rolgordijnen zullen uw budget niet drukken. Onze rolgordijnvariëteiten worden geproduceerd door marktleidende merken zoals Brillant, Crown, Dolcevita, Apresan, Harput Holding en Kıray Teks en we hebben 100% originele productgarantie. Onze rolluiken worden in een korte tijd geïnstalleerd om uw hele huis naar een unieke schoonheid te brengen. We hebben veel soorten patronen, zoals patronen, jacquard, bedrukt, licht polyester, lichte pastel, parelmoer, halfverduistering, verduisteringsgordijn, tule rolgordijn.