Ekim 22, 2017

Aluminium Jaloezieën

Instructies voor het gebruik van aluminium jaloezieën:

Aluminium Jaloezieën zijn gemakkelijk te onderhouden. Opgemerkt moet worden dat de mechanische delen van de perimeter niet gedwongen worden om normaal om te keren. Ook in houten jaloezieën, wanneer u het gordijn van de controle over het touw wilt trekken, moet u oppassen dat de houten stroken die het gordijn vormen zich in de horizontale positie bevinden. Anders zal het gordijn een ruime omhoog of omlaag het gordijn touwen en levensduur wordt verkort als gevolg van overmatige wrijving.

Reiniging van aluminium jaloezieën:

Kunststof of aluminium jaloezieën gesloten stroken plumeau is yapabilirsiniz.dig reinigen met een reiniging aluminium jaloezieën vormen een glad oppervlak kan worden gewassen met zeep en water of door sproeien. Omdat gordijnlinten zijn gemaakt van aluminium of plastic, zijn ze niet roestvrij maar droog na het reinigen van de boven- en onderkant van de jaloezie. Als het wasmiddel wordt gebruikt tijdens het wassen, laat u de tapes open om te drogen.

 

Aluminium Jaloezieën | Fonds Voor gedetailleerde informatie Aluminium Jaloezieën prijzen en -modellen kunt u contact opnemen met onze contactpagina en uw aankoop bij het fondsgordijn uitvoeren.